Her er tricket, der får jer hurtigt ud ad døren
MED solcreme på – UDEN skrig og skrål

Så slap vi af med flyverdragterne. I stedet står vi forældre nu dagligt med sommerens UV stråling og klistrede stads, som udfordrer os på tid og overskud, hver morgen inden vi skal ud ad døren. I er sent på den og børnene har bestemt ikke tænkt sig at overgive sig til solcremen frivilligt, så hvad gør du?

Lige her, når situationen er ved at spidse til, skal du bevare roen og den gode stemning. Det kan være legende let at komme ud ad døren og få en god start på dagen … Du tænker måske, at der ikke er tid til leg om morgenen. Men med Fantasine’s legende og anerkendende metode vil du opdage, at det at bruge få minutter på at lege pligten på barnets præmisser ingenting er sammenlignet med den tid og energi, vi bruger på en konflikt.

Fantasien har vi altid lige ved hånden. Brug den til at skabe et fælles sprog og få fokus væk fra det klistrede stads. Mal i stedet indianerstriber på kinderne. Denne flotte dekorering tager ingen tid, tricket er blot at give dit barn følelsen af selv at bestemme hvordan, ved at stille simple spørgsmål imens. Her er et par fif til hvordan:

FIF
Leg indianere for at få solcremen på, og put prikker på armen og striber i ansigtet. Sæt en fjer i håret, hvis I vil være helt parate til sommerdagen.

“Hvilken arm skal vi tage først? Skal den have 3 eller 4 prikker?”

“Hvis jeg maler striber på dig, vil du så male prikker på mig?”

Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart. Tryk for nyt ord. captcha txt

Søg her