Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fantasine.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fantasine.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om – fantasine.dk

Hej forældre

Mit navn er Malene – det er mig, der står bag det legende univers Fantasine.

Jeg er mor til tre, artdirector og forfatter. Her er min legeplads, hvor jeg idéudvikler, illustrerer, skriver og designer. Drivkraften er min kæmpe passion for børns trivsel og udvikling.

VELKOMMEN til Fantasine

OM

Om universet

‘Freddy & Fantasine på nullermandssafari’ er skrevet som inspiration til en nemmere og sjovere hverdag med børn. De grafiske illustrationer og remser stimulerer børnenes fantasi og legelyst. Mens enkle forældrefif giver værktøjer til at tackle børnene i konkrete hverdagssituationer. Snart vil sure miner og skæld erstattes af lyst og vilje til samarbejde.

Bogen henvender sig primært til familier med børn i 2-6 års alderen. Hele Fantasine-universet favner bredere og kan med fordel også bruges til lidt ældre børn og af fagpersonale.

Idéen bag Fantasine

Idéen til Fantasine-universet opstod, da jeg blev mor for første gang og tandbørstningen tit gav os udfordringer derhjemme. Jeg blev inspireret af den måde, min datters far greb en ellers frustrerende hverdagssituation an på. Han formåede med en simpel, lille leg at forvandle frustration og konflikt til en hyggestund med en tandbørsteleg. Jeg kunne se at vores legende tilgang i hverdagen sparede os for mange konflikter. Snart blev tandbørstelegen til flere hverdagslege.

En klar vision

Børn leger det vi voksne ser som pligter. Lad os slukke skærmen og inddrage børnene i hverdagens gøremål fra de er helt små. Vise dem at deres bidrag til fællesskabet er uundværligt. Når vi leger læring ind på børnenes præmisser, sker der magiske ting. Anerkendelsen sker i handlingen. Udover en sjovere hverdag med hjælpsomhed og nærvær, vil det over tid lære dit barn at tage ansvar og udvikle et højt selvværd.

Kontrol og skældud virker ikke, når vi vil have vores børn til at gøre det vi ber’ dem om. Ej heller en masse ord og gentagelser. Det gør derimod tydelige voksne i ro, der viser vejen i handling. Visionen med Fantasine er at skabe et fælles sprog for børn og voksne, så forældre kan lykkes med at lære sine børn vigtige værdier, der ruster dem til livet.

Sådan kommer i godt i gang

Brug bogen som godnatlæsning eller til at sætte positivt fokus på det, der er svært lige nu. Hvis badet, det at komme i nattøjet eller at få ryddet op ofte ender i konflikt, kan I sammen se, hvordan Freddy, Fantasine og deres forældre klarer den, og lade jer inspirere af dem. Ud over at være en sjov højtlæsningsbog er bogen en opslagsbog til forældre og voksne, der beskæftiger sig med børn. Til hver historie finder du ‘forældrefif’, der gør det nemt at bruge legen, lige præcis når situationen spidser til. I kan også bruge bogens lege og metoder til på en god måde at inddrage børnene i familiens gøremål, så alle får en vigtig rolle.

God fornøjelse.

Malene Borum Pedersen

dennis_boern_taender
Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart. Tryk for nyt ord. captcha txt

Søg her