OM PRODUKTERNE

Den første bog
‘Freddy & Fantasine på nullermandssafari’ er en illustreret børnebog fra 2018. Bogens illustrationer har dannet DNA for stilen i Fantasine-universet. En grafisk collagestil med et mix af illustration og foto. Farveholdningen er douce pasteller med enkelte stærke farvespots.

Motiver og størrelser
I webshoppen finder du hele udvalget af Fantasine produkter. Nogle illustrationer fra bogen er lavet som A5 kort og plakater  30 x 40 cm. Se dem alle her.  Produkterne kan også købes hos udvalgte forhandlere i hele landet.

Kvalitet og tryk
Fantasine sætter en ære i at være miljøbevidste og alt produceres i Danmark på. Bogen ‘Freddy & Fantasine på nullermandssafari’ er svanemærket og trykt på FSC® certificeret papir. Vi trykker på papir af høj kvalitet. Bogen er Artic volume white 150 gram. Plakaterne er 170 gram mat, og kortene er 350 gram mat. Papiret er bestrøget, hvilket betyder, at der er påført en tynd belægning, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør, at papiret ikke reflekterer, og at farverne gengives smukt i et dybt og douce look. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed, da der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Hvilket motiv ønsker du dig?
Kunne du bruge fif til en bestemt hverdagssituation, eller mangler et motiv der ikke er lavet endnu, kan du på Facebook eller info@fantasine.dk skrive dine bud. Vi læser alle ønsker nøje og ser, hvad der er stemning for. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du altid få besked, når der er nye produkter.

Copyright
Fantasine har copyright på alle produkter i sortimentet og er varemærkeregistreret ®. Illustrationer, produkter og Fantasine-universet må ikke kopieres. Vi ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt.

Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart. Tryk for nyt ord. captcha txt

Søg her