Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fantasine.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fantasine.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Lola – fantasine.dk

“Hurra for den her tilgang til børneuniverset.”

Når en mor til tre med kæmpe nysgerrighed og interesse for børns trivsel og en far, der på helt naturlig vis benytter den metode, som til alle tider har skabt succes i hverdagen, deler deres erfaringer i en bog, kan det kun blive fantastisk. Og det er det blevet.

“Skal hverdagen være gøgl og cirkus for at få børn til at deltage i dagligdagens gøremål?” Selvfølgelig ikke.
Begivenhederne i bogen skal ikke skabe virak hver eneste dag året rundt. Men i perioder driller samarbejdet mellem barn og voksen måske lidt om morgenen, andre gange er det aftenritualerne, der skaber konflikter. Med bogens positive tilgang og forslag til leg kan morgenerne igen komme til at køre på skinner, og badet blive mindre bøvlet. Du vælger ud fra de udfordringer, du står med.

Bogen gengiver fuldstændig min måde at møde mine egne børn på i disse situationer, da de var små, og som jeg nu også møder mine børnebørn. Som familievejleder har jeg ligeledes inspireret forældre til at benytte stilen. Den viser vejen væk fra sure miner og skældud, som jo får barnet til at miste lysten til samarbejde. Følger du bogens enkle anvisninger, kan du snart erstatte skældud med lyst og vilje til samarbejde.

Fagligt giver jeg bogen topkarakter, fordi den er grundig og gennemarbejdet og anerkender børnene, men uden en hel masse ord og forklaringer. Anerkendelsen sker i handlingen. Bogen har en legende let tilgang til hverdagen med børn, den har humor og er optimistisk og uden løftede pegefingre. Den ser muligheder frem for umuligheder og kan helt sikkert gøre en positiv forskel for forældre og børn i hverdagens dagligt tilbagevendende situationer.

Jeg skal i gang med at lære nogle af de små vers udenad, for de vil være en skøn fornyelse til mit eget repertoire. Og børnene vil elske dem, ligesom de vil elske at få læst bogen højt.

Lola Jensen, familievejleder

Kontakt os

Skriv til os, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Ikke læsbart. Tryk for nyt ord. captcha txt

Søg her